Veel messen aangetroffen bij fouilleeractie

Zaandam – Op donderdagavond hield de politie preventief fouilleer acties in Poelenburg en het centrum van Zaandam. Tijdens de actie worden zowel voertuigen als personen gecontroleerd op het aanwezig hebben van wapens. Hiermee levert de politie een daadwerkelijke bijdrage aan de veiligheid.

De politie controleerde tussen 19.15 en 22.15 uur op vier locaties: de Bloemkorf, het Darwinpark. het Geuzenpad en de Burcht. In totaal gingen hem om 62 auto’s, 46 fietsen en bromfietsen en 212 bestuurders, inzittenden en voetgangers.

In totaal leverde de controle elf messen, een hamer en een boksbeugel op. De wapens werden in beslag genomen.

Updated: 19 april 2019 — 12:31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *