Vrijwilligersontbijt zaterdag 2 februari in de PX

Edam-Volendam – Het ‘vrijwilligersontbijt’ is dit jaar op zaterdag 2 februari. Het is alweer het negende jaar dat het college van burgemeester en wethouders van gemeente Edam-Volendam dit ontbijt aanbiedt aan vrijwillige bestuursleden van organisaties en verenigingen in de gemeente.

Met dit ontbijt spreekt de gemeente haar waardering uit voor al het werk dat wordt verzet door de vrijwillige bestuursleden van de vele organisaties die onze mooie gemeente telt. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders zijn ook bij dit ontbijt aanwezig. Tijdens het ontbijt wordt de bestuursleden gevraagd naar hun ervaringen in het werven van en het werken met vrijwilligers. Er is ook een luchtig intermezzo. Daarnaast biedt het vrijwilligersontbijt de gelegenheid om met andere bestuursleden van gedachten te wisselen over het werk als bestuurder.

Waar en wanneer is het ontbijt?

Het ontbijt vindt plaats in de PX in Volendam, W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat).

De deuren van de PX zijn open vanaf 8:30 uur en het ontbijt wordt om 9:00 uur officieel geopend door burgemeester Lieke Sievers.
Om 11:00 uur wordt het ontbijt afgesloten.

Uitnodiging niet ontvangen?

De organisaties en verenigingen hebben voor dit ontbijt een uitnodiging ontvangen. Mocht het zo zijn dat een organisatie geen uitnodiging heeft ontvangen, dan kunt u zich alsnog aanmelden bij vrijwilligersmakelaar@edam-volendam.nl. Vermeld hierbij uw naam en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u werkzaam bent. Per organisatie mogen twee bestuursleden zich aanmelden.

Bron: Gemeente Edam-Volendam