Dode en drie gewonden bij ongeval

Foto: Haico Kats

Zaandam – Bij een ongeval op de Vermiljoenweg is 1 persoon om het leven gekomen en zijn er 3 personen zwaargewond geraakt, de brandweer heeft de bestuurder uit het wrak moeten knippen.

De toedracht was onduidelijk. De weg is ruim 1,5 uur afgesloten geweest. De auto is frontaal tegen een boom geknald aan de overzijde van de weg.

Foto’s: Haico Kats

foto’s Haico Kats Met vriendelijke groet, KaVis Media Fotografie Zaandam, Vermiljoenweg, 29-01-2006, 23.00 uur. Bij een ongeval is 1 persoon om het leven gekomen en zijn er 3 personen zwaargewond geraakt, de brandweer heeft de bestuurder uit het wrak moeten knippen. De toedracht is nog onduidelijk, de ongevallendienst van de politie heeft zaak in onderzoek. De weg is ruim 1,5 uur afgesloten geweest. De auto is frontaal tegen een boom geknald aan de overzijde van de weg. foto’s Haico Kats Met vriendelijke groet, KaVis Media Fotografie Model : Canon EOS-1D Mark II N Date and Time : 2006:01:30 00:01:36 Exposure Time : 1/60 Sec Aperture : 1:9.0 Flash : Yes Zoom Length : 17 mm Exposure Program : Manual ISO Speed : 80